Van Sinterpaas tot Sjwule Pater

February 25, 2008 8:11 pm

Ofwel: een ouderwets gezellige tijd in Nederland

De afgelopen dagen was ik (Lieke) even in Nederland. Het oorspronkelijke doel van deze reis was met name om inkopen te doen voor mijn (nog op te richten) winkeltje. De huidige situatie in Kenia is echter niet de meest ideale voor het doen van investeringen, dus het opzetten van mijn winkeltje is even op een laag pitje gezet.
Uiteindelijk heb ik in Nederland dus vooral gewinkeld, vrienden en familie bezocht, gewinkeld, alvast wat zakelijke contacten gelegd, gewinkeld, genoten van écht Hollands weer, gewinkeld, even bijgepraat bij Florensis en oh ja, tussendoor ook nog veel gewinkeld!

Het was hartverwarmend hoezeer ik overal met open armen ontvangen ben. Niet alleen heeft iedereen zich volledig aan mijn grillen aangepast, en kon ik soms zelfs nog op de meest onmogelijke tijden komen binnenvallen, ik ben ook nog eens onnodig en vreselijk verwend overal. Lieve popjes, jullie zijn allemaal schatten, en ik wilde jullie op deze manier toch nog even laten weten hoezeer ik het gewaardeerd heb wat iedereen de afgelopen dagen allemaal voor me heeft gedaan.

Sinterpaas

Gisteren uiteindelijk met het maximum aan toegestane bagage (46 kilo én nog een fiets voor Eddy!) weer vanaf schiphol vertrokken. De reis verliep gladjes, en ook de douane ging onverwacht eenvoudig.
Eenmaal op het vliegveld was ik bijna nog onnodig boos geworden op de chauffeur die mij zou komen ophalen, maar zei zich nog in Naivasha te bevinden toen ik hem belde om uit te vinden waar hij geparkeerd stond, maar al heel snel bleek de reden van zijn afwezigheid: Eddy was me als verassing zelf op komen halen!
Stiekem toch wel heel erg lekker om weer echt thuis te komen, in de armen van mijn lief.

2 Responses to “Van Sinterpaas tot Sjwule Pater”

Ed wrote a comment on February 26, 2008

Maar wat was het nu met die Sint?

anne wrote a comment on February 26, 2008

het werd door mij ook gewaardeerd dat je nog even bij mij langs kwam :->