Travel

Kilifi en Kivuli

Een groepje van Mia’s klasgenootjes gaat regelmatig  op zeil/ water kamp in Kilifi, en Mia werd gevraagd om mee te gaan deze herfstvakantie. Nou, dat leek haar wel wat  (en ons ook)!

Een mix van zeilen, surfen, kayakken en kattenkwaad, alles in goede banen geleid door het team van 3? South.

Hoewel er ongelooflijke storm voorspeld werd, en het de vraag was of het kamp door zou gaan, bleef het de eerste dagen gelukkig prachtig weer. De laatste dag waren er wel  wat ( typische october) regens, maar gelukkig had het team ook voldoende ideeen voor spelletjes buiten het water. Het was een super gezellig kamp, en Mia heeft besloten dat ze net zo goed wil leren Paddle Boarden als de Pink Panter.

We hebben de andere kinderen (en Jelle) leren Skip-Bo spelen, en dat hebben we geweten, met name Jelle is verslaafd!

We hadden het plan om op de terugweg een paar dagen te gaan kamperen. We twijfelden tussen een verrassings bezoekje aan Iain en Helen in Lions Bluff,of een kijkje gaan nemen bij Wildlife Works (waar we onze volledig duurzaam geproduceerde T-shirts besteld hadden voor Florensis Day) en hun sanctuary Rukinga. We besloten tot het laatste.

Toen we onze tent op wilden zetten bleek echter dat we de stokken vergeten waren… Gelukkig heeft Kivulu Camp ook banda’s en er was er nog  1 beschikbaar, dus we konden toch droog slapen. Voor de rest bouwden we ons kamp gewoon rond de vuurplaats, en zo hadden we toch een prima oplossing. Ook nu bleven de voorspelde stormen en overstromingen uit, en  we hadden nog een paar heerlijke dagen!

Author

admin