Archive for November, 2015

Oktober 2015

November 1, 2015 12:01 am

OCt-2015_collage v4

Begin oktober besloten we – vrij onverwacht- om te gaan verhuizen. Nooit gedacht dat we ons huisje vrijwillig zouden willen verlaten. maar situaties veranderen, en we verheugen ons erg op het nieuwe huis. (Maar minder op het uitzoeken van alle spullen!) Het is best kort dag allemaal, vooral omdat we al gepland hebben om een groot deel van Oktober op vakantie te gaan met de familie Verbeek. Nadat er al meerdere jaren over gesproken was kwam de famillie Verbeek ons team voor EGGS dit jaar namelijk versterken.

Helaas begon de vakantie minder leuk voor Lieke en haar nieuwe auto. Onderweg naar Nairobi werd ze van achteren aangereden door een vrachtwagen die geen afstand hield. De hele achterkant van de nieuwe auto in de kreukels, maar gelukkig wel goede service van de politie (en dat is niet vanzelfsprekend).

De EGGS wedstrijd was zoals elk jaar weer prachtig, we hebben niet gewonnen met het spotten van dieren, maar wel het hoogste sponsor bedrag binnen weten te halen. En, het allerbelangrijkste, een aantal leuke dagen gehad met de hele familie! Na EGGS reden we door naar het strand en de zee van Watamu, om al het stof van ons af te spoelen, en nog even te genieten van de witte palmstranden.

Toen we terug kwamen in Naivasha hadden we nog 1 weekje voor de verhuizing, en in de tussentijd was er geklust in het huis, waarbij we eigenlijk min of meer van de regen in de drup waren geholpen. Oeps!

Tijdens de vakantie werd Lieke/ MauaMoments gevraagd voor een hele leuke opdracht voor een photoshoot, en hoewel het al met al een drukke maand was, kon daar eigenlijk geen ‘nee’ tegen gezegd worden. Dus opa en Oma pasten op Mia, terwijl Maua Moments een mooie rozenwand in elkaar stak in Nairobi.