Archive for December, 2015

Kerst 2015

December 27, 2015 9:11 pm

Na een hele drukke periode kwam kerst voor ons als geroepen dit jaar! Heerlijk een paar dagen relaxen, en gewoon lekker samen zijn, in ons nieuwe huis.

Op de vraag: Mia, wat hoop je dat de Kerstman jou zal brengen? Kwam steeds weer als enige antwoord “Paars!” Dus zo geschiedde.
Het eerste pak dat Mia opende was een houten knikkerbaan. Jeetje wat een succestreffer is dat gebleken!! De andere cadeautjes interesseerden haar niet veel meer, en we hebben vanaf het moment dat het papier er af ging, 2 dagen aan een stuk door knikkerconstructies gebouwd! Haha! Uiteraard werd er ook nog met de opa’s en oma’s gechat, en enkele cadeautjes werden voor de camera uitgepakt.
Verder was er natuurlijk veel lekkers te eten, zoals kreeftenstaarten met zelfgemaakte frietjes, sneeuwpop pudding, traditie getrouw de kerst”bunker”, maar aansluitend bij het (regen)weer ook oudhollandsche Snert!

Ook Oudhollands hartverwarmend was het Sinterkerst gedicht van alle lieve popjes en gasten uit Nederland. Wát een lieve verassing!

We hopen dat jullie net zo’n fijne kerst gehad hebben als wij.

IMG_7811

IMG_7824

IMG_7837

IMG_7857

IMG_7881

IMG_7890

IMG_7903

IMG_7921

IMG_7926

IMG_7935

IMG_7941

November 2015

December 1, 2015 12:01 am

Nov-2015_collage v2

We begonnen November met de verhuizing. ‘s Ochtends brachten we de familie Verbeek weer naar het vliegveld, en ‘s avonds zaten we al in ons nieuwe huis!

De rest van de maand werd Eddy overladen (overspoeld haast!) met werkbezoeken. Iedere week waren er meerdere bezoeken, van collega’s, klanten en directeuren. Dit is altijd leuk, maar ook heel druk, want naast het normale werk moet er ook met het bezoek tijd besteed worden, en dit gaat ook door in de avonden en weekenden. Zo was er onder andere een groot internationaal bezoek waaraan collega’s uit Guatamala, Nicaragua, VS, Engeland, Portugal, Nederland en Kenia deelnamen. Dit bezoek begon met een soort teambuildings dag, waarbij onder andere de rotswanden van Hells Gate beklommen werden.

Gedurende dit bezoek kregen we ineens een telefoontje van onze advocaat: “Morgen in de rechtbank zijn voor de uitspraak in Mia’s adoptiezaak! ” Tsja, dan maakt het niet uit wie er op bezoek is natuurlijk, dan laat je alles vallen en zorg je dat je in de rechtbank bent…. Die leeg bleek toen wij er op de doorgekregen tijd aankwamen… Wat bleek? De uitspraak had al plaats gevonden, en was positief! Wat een vreemde gewaarwording was dat. Na zoveel jaar, en zoveel bezoeken aan allerlei instanties, kregen we ineens via een telefoontje te horen dat alles afgelopen en rond was… Het duurde even voordat het bericht echt doordrong, maar toen was de feestvreugde dan ook enorm! Jammergenoeg moest Eddy diezelfde avond nog naar Ethiopie voor een bezoek aan de zusterfarm met de groep internationale collaga’s, dus we hebben het niet echt kunnen vieren. Maar natuurlijk zijn we wel (ons inmiddels traditionele) stukje taart gaan eten bij Java in de Buffalo Mall.