Archive for July, 2012

Party, party, party!

July 29, 2012 11:36 pm

In de laatste dagen van Juli zijn zowel Jane, als Michelle als ikzelf jarig. Dit jaar hadden we geen van de feesten gecombineerd, en dus was het party, party, party!

Party (1)
Het weekend begon op vrijdagavond met een (halfverwachte) surprise party voor Jane. De bedoeling was een heel grote surprise party, maar omdat veel mensen op vakantie zijn, en er dus eigenlijk niemand was, werden de plannen aangepast. De grote surprise party volgt nog op een later moment dit jaar, en nu hebben we een klein feestje gehouden met alleen de allerbeste vrienden. Omdat vrijdag ook de opening van de Olympische spelen plaats vond werd dit het thema van het feest. Iedereen werd gevraagd om in een sport outfit te komen, we hebben daarna Fish& Chips (omdat de spelen in Engeland plaats vinden) gegeten, en met zijn allen de openings ceremonie bekeken. Vanwege het tijdsverschil was het hier inmiddels 02:30 toen de ceremonie afgelopen was, en tegen die tijd waren we allemaal blij dat we naar bed ‘mochten’.

Party (2)
Op zaterdag was het mijn beurt!
Omdat ook veel van mijn vrienden er niet zouden zijn, en omdat ik zin had in weer eens wat anders dan het ‘standaard’ feestje, had ik besloten tot een ‘afternoon tea party’ met een paar gezellige meiden. Om zelf ook zoveel mogelijk van het feestje te kunnen genieten vond het niet hier thuis plaats, maar bij ‘the clubhouse’ op Sanctuary farm. De versieringen nam ik uiteraard wél zelf voor mijn rekening. Het was een ontzettend leuke middag, de meiden hadden zich allemaal vreselijk opgedoft, en dankzij de fotograaf die zijn opwachting maakte kunnen jullie ook meegenieten!

Party (3)
Vanmorgen vierden we Michelle’s verjaardag (die eigenlijk morgen is) met een champagne-ontbijt aan de oever van het meer/ de bodem van onze tuin. Wat hebben wij toch geboft met waar we wonen!!! Een mooiere locatie kan ik me niet voorstellen, en wat kan zoiets ‘simpels’ toch bijzonder zijn. Zoals we vanmorgen tegen elkaar zeiden: zelfs als ik millionair was, dan nog zou ik niets anders doen dan nu.