Archive for August, 2016

Juli 2016

August 1, 2016 3:13 pm

2016-07-July-v3

Een maand kan haast niet mooier beginnen dan dat Juli voor ons deed, met Mia’s feest in Nederland. Wat een geweldig bijzonder weekend, vol met lieve vrienden en familie, en tot de rand toe gevuld met moois.

Met onze hoofden en harten gevuld met mooie herinneringen en emoties, en nog helemaal nagloeiend van zo’n fantastisch weekend, stapten we weer op het vliegtuig terug naar huis.

Onze koffers waren nog niet goed en wel uitgepakt, of we vertrokken alweer naar Bissil , waar we een heel gezellig weekend hadden met Michelle. Wat een heerlijke plek vinden we dat toch!

Het volgende weekend trouwden Mike en Beth tijdens een heus Wedfest. Picknicken met een taartenbuffet, gekke hoedjes bij het diner, en veel gezelligheid!

Juli is natuurlijk ook de maand van mijn verjaardag, maar ondertussen hadden we al zoveel gefeest dat ik het welletjes vond geweest. Desondanks maakten we er een hele bijzondere dag van, met zijn drietjes. Baklava met kaarsjes bij het ontbijt, vliegtuigen spotten tijdens de lunch, en als klapper op de vuurpijl, Afternoon tea tussen en met de Giraffes bij Giraffe manor. Ik voel me gestortzegend!