Archive for February, 2016

Februari 2016

February 29, 2016 8:59 pm

2016-02-February-v1

Dit was niet onze beste maand.

Om te beginnen zijn zowel Mia als Lieke ziek geweest. Vooral Mia heeft het echt heel naar te pakken gehad, met meer dan een week koorts van boven de 40C, en uiteindelijk haar mondje vol blaren, waardoor ze ook nog een week niets heeft kunnen eten. Heel erg sneu en zielig, en de eerste weken van februari brachten we dan ook vooral door in bed, en met bezoekjes aan dokters, apoheken en ziekenhuizen.

Voor het eerste weekend hadden we eigenlijk een feest gepland; ter ere van Eddy zijn verjaardag, ons nieuwe huis, en met een naamgevings ceremonie voor Mia, maar dat feest besloten we voorlopig maar uit te stellen.

Gelukkig knapte Mia wel weer op, en is inmiddels weer helemaal haar oude zelf.
Qua papierwerk bracht ook Februari niets nieuws, en we konden dus ook niet naar de bruiloft in Kaapstad. Dat was wel even een behoorlijke teleurstelling.

Ook de bruiloft van Sergio en Seline was in Februari, en daar ging Eddy dus alleen heen. Over deze ‘reis rond de wereld in een weekend’ zal hij binnenkort nog wel een aparte post schrijven.

Al met al vonden wij het dit jaar eens een keertje niet zo erg dat Februari zo’n korte maand is, en we keken uit naar maart.