Archive for July, 2010

Blankets, wine en piñata’s!

July 4, 2010 11:36 pm

Wat een feestweekend!
Het had natuurlijk niet beter kunnen beginnen dan met de Oranje zege op vrijdagavond. Inmiddels is het bijna ‘traditie’ dat we verzamelen in Fisherman’s kamp met alle oranjegezinden om de wedstrijd via een beamer in het groot te kunnen bekijken. Eerlijk gezegd hadden we niet zo heel veel hoop op een goede afloop, en de eerste helft van de wedstrijd hebben we inderdaad een paar keer goed ‘met de billetjes bij elkaar’ gezeten zoals Bert het mooi wist te verwoorden. Maar de vreugde toen oranje Brazilië uiteindelijk wist uit te schakelen was daardoor enorm!

Zaterdag hadden we een BBQ bij onze (Amerikaanse) productiemanager Daniel, om alvast the ‘4th of July’ te vieren. Hoewel het ‘s ochtends bewolkt was, werd het uiteindelijk een hele mooie middag en avond met veel gezelligheid en nog meer lekker eten. Het hoogtepunt van de avond was de piñata die niet kapot te krijgen was!

Vanmiddag zijn we naar Nairobi geweest voor ‘Blankets& Wine’. Een muziek evenement waarbij Keniaanse/Afrikaanse muziek gepromoot worden, en waarbij iedereen (je raad het al) zijn eigen dekentje en picknickmandje meeneemt. Het ultieme festival gevoel! Toen we vanmorgen uit Naivasha wegreden was het helemaal niet zulk mooi weer, maar in Nairobi was het heerlijk. Het gevolg is dat we dus weer eens lekker verbrand zijn, maar verder hebben we een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijke middag gehad. Super afsluiting van een super weekend!