Archive for February, 2009

Beste verjaardag ever!

February 23, 2009 7:17 pm

Afgelopen zaterdag hebben we mijn verjaardag gevierd met vrienden. Lieke was het feestje al weken aan het voorbereiden en ik mocht natuurlijk van niets weten.
Tussen 2 en 3 kwamen onze vrienden binnen druppelen en ik werd meegenomen de vlakte op. Daar had Lieke een enorm mooi plekje gevonden met uitzicht op de vlakte, de wilde dieren en Mount Longonot. Parasollen en onze luifel zorgden voor de broodnodige schaduw en heerlijke hapjes en drankjes voor de versnaperingen.
Maar het meest bijzondere was … een meterslange zeep glijbaan! Al maanden had ik tegen iedereen gezegd dat ik een keer een zeepbaan wilde maken in de ‘middle of nowhere’. En nu had Lieke dat gewoon voor me geregeld! Wat heb ik toch een toffe vriendin! Met wat hulp van Bert en Daniel, een rol kasplastick, een stel strobalen en een jerrycan zeep was er een heuse zeepbaan gemaakt. De hele middag hebben we dus ook van de hapjes en drankjes genoten, en vooral ons enorm vermaakt met de zeepbaan. Lekker gek doen, bellen blazen en ‘s avonds voldaan, maar bont en blauw weer naar huis.

Inzepen van de baan

Glijden maar

Eddy op de baan

Jacob en Joyce

Spoelen maar...