Mbuzi update

November 13, 2007 4:49 pm

Mbuzi is vorige maand een echte vrouw geworden. Jammer genoeg ging dit gepaard met een hoop gekrijs de hele nacht en dag lang. Vervolgens zagen we ook nog een vreemde kat in huis, dus er was een kleine kans dat ze gedekt was. Zodoende is ze vorige week naar Nairobi naar de dierenarts geweest voor een sterilisatie. Gezien complicaties hebben ze een zeer grote opening moeten maken. Ze loopt dus nu ook rond met een kaal buikje en een grote jaap, incl hechtingen.

Nadat ze eerst erg knuffelig was, begint ze ons nu te ontlopen. Want twee keer per dag moet ze antibiotica en daar is ze het helemaal niet mee eens. Gelukkig is ze wel weer actief, tot groot ongenoegen van Dinges, want dit betekend over het algemeen dat Dinges’ zijn staart moet worden gevangen. Aan het einde van de week gaan de hechtingen er uit en is hopelijk alles weer als vanouds.

Mbuzi

No Responses to “Mbuzi update”