partyworking

Zebedees Volleybal toernooi

Zebedees is een school in Naivasha en deze organiseerde afgelopen zaterdag een volleybaltoernooi om geld in te zamelen. Er waren zaterdag uiteindelijk 8 deelnemende teams, waaronder het Florensis dames team, maar ook de Nederlanders waren zeer goed vertegenwoordigd: een Dutch women team, Dutch propagation team en een Dutch rose team.

volleyball

Het weer was fantastisch en het was dan ook erg gezellig……..ofwel: ons team heeft niet gewonnen. Het Florensisteam werd wel derde, en was daarmee het hoogst geeïndigde dames team.

Florensis team

Author

admin

2 thoughts on “Zebedees Volleybal toernooi

  1. moet ik nu een bijdehante opmerking maken omtrent het “ROZE” team ;-> of zal ik dit gewoon laten….

  2. Lieve allebei,

    Omdat er zoveel nieuws uit Kenia komt, toch even snel checken op de mail. We waren al zo blij met jullie kaart. We wilden even weten hoe het nu gaat. Ouderjaarsavond zitten wij in een overdonderend Vlaardingen tussen de kaarsjes en zelfgebakken oliebollen.
    We zijn zo opgelucht dat het goed gaat, en dat het rustig is in Navaisha. We genieten ook van jullie pracht verhalen en foto’s. Wat een ander leven. Wij hebben het dan maar saai, met een reisje naar Spanje, nieuw residu lab in El Ejido, of schaatsen op het marktplein Schiedam. Verder gelukkig wat dagen extra vrij doordat Blgg twee maandagen dicht was.

    Ik schrijf gauw meer.

    Groetjes
    Gert-Jan en Marian

Comments are closed.