LivingMonthly

April 2015

April-2015_collage-v1

Het eerste weekend van april was het Pasen. Voor Mia was het de eerste keer dat ze eieren mocht zoeken, en hoe dat werkt had ze snel door. Verder natuurlijk geen paasontbijt zonder (zelfgemaakt) paasbrood, geverfde eitjes, en ons traditionele cake-schaap .
Minder traditioneel was het bezoek dat we op paasmaandag brachten aan de krokodillenfarm in Nairobi. (Mia heeft een boekje over een krokodil, en is sindsdien fan).
Tessa was op (werk)bezoek in kenya, en die gelegenheid grepen we aan om te gaan kamperen in Ol Pejeta. Kamperen met Mia deden we nog niet eerder, maar het was een succes, dus dat gaan we vaker doen!
Voor een bedrijfsfilm van Florensis waren er ook beelden uit Kenia nodig, en we hadden een heel leuke dag om de cameraploeg rond te leiden, en alle dingen die we doen op de farm , op beeld vast te leggen.
In de container die aankwam zat een trampoline voor Mia! Uiteraard bleek het plekje dat we uitgezocht hadden 10 cm onder de rooilijn uit rotsblok te bestaan, dus er moest even een paar dagen flink gehakt worden om de trampoline in te kunnen graven. Maar hij wordt nu met veel plezier zeer intensief gebruikt.
En voor we het wisten was het zo alweer Koningsdag, dat we hier op de 30ste vierden op de residentie van de Ambassadeur. Het geheel opgeluisterd met Hibiscussen van Forensis en bloem arrangementen van Maua Moments .

Author

admin