LivingMonthlyTravel

Januari 2016

2016-01-January-v1

Deze eerste maand van het jaar was een fijne. Een goed begin is het halve werk!
We beginnen ons steeds meer thuis te voelen in ons fijne nieuwe huis, en langzaam aan raken de meeste dozen uitgepakt.
Het hoogtepunt van deze maand was onze heerlijke safari naar Ol Pejeta. Lekker met z’n drietjes een weekendje genieten van al het moois dat Kenia te bieden heeft. (uitgebreider verslag)
Eind deze maand vierden we dat we alweer 18 jaar samen zijn. Iets om nooit voor lief te nemen, dus we maken er altijd een speciale dag van. Oók als het een gewone door-de-weekse-werkdag is. Dit jaar besloten we het te vieren door met zijn drietjes een pannenkoeken-picnic-lunch te houden aan de rand van het nieuwe zwembad bij Sanctuary farm.
Mia is een echte water liefhebber. Helemaal ‘hot’ op het moment zijn de waterpistolen, en vooral samen met papa. ‘Slangen uit…., laden……, richten: VUUR!” schalt het bijna dagelijks door de tuin.

Maar het kan natuurlijk niet allemaal rozengeur en maneschijn zijn in het leven:
Mia haar papieren zijn nog steeds niet rond, we blijven excuses en andere ellende aan horen, maar zijn uiteindelijk nog geen stap verder als in November. Helaas, maar het zij zo. Als het op Keniaanse overheidsinstellingen aankomt is geduld een schone zaak, en gaat het om het hebben van een lange adem. We geven niet op, en hopen nog steeds op een snelle eindsprint, zodat we volgende maand met z’n drieen naar Kaapstad kunnen, voor een prachtige bruiloft van vrienden.

Author

admin