Living

Asante sana

Dat is Swahili voor héél erg bedankt, en dat is wat we graag nogmaals willen zeggen tegen iedereen die bij ons afscheid een bijdrage heeft gedaan aan de gewenste wandversiering.
We wilden hier graag een schilderij van kopen van de beroemde Keniaanse schilderes Frances Simpson, en dat hebben we nu ook gedaan. Natuurlijk willen we jullie ook even laten zien waar het allemaal om draait.

Simpson

We hebben gekozen voor deze aquarel omdat deze zo typisch de sfeer hier in Naivasha weergeeft. Dit is hoe het er hier uitziet, en hoe het hier voelt. Voor ons heeft Franny dat precies weten te treffen. De lijst is gemaakt van het hout van koffieplanten, dus Keniaanser kan het bijna niet.
Frances woont zelf ook in Naivasha, en in de afgelopen maanden hebben we haar, en haar man een beetje leren kennen. Naast erg creatieve zijn het ook heel hartelijke, en interessante mensen, en dat maakt het nog leuker om een kunstwerk van haar te kopen.

Dit schilderij heeft voor ons dus een dubbele waarde, want gekregen van iedereen in Nederland die ons liefheeft, en met een afbeelding en de sfeer van de plek die wij zo zijn gaan liefhebben.

Author

admin

One thought on “Asante sana

Comments are closed.