Living

Gevloerde zebra

Gisteren is er een langgekoesterde wens uitgekomen!

Vijf jaar geleden woonden we naast de Elementeita Weavers. Hier worden (nog ouderwets met de hand) allerlei prachtige geweven dingen gemaakt (vloerkleden, tafellakens, kussenhoezen enz.) Alle gemaakte kunstwerken stelden ze tentoon op het grasveld voor onze deur. Wij konden ons er dus uitgebreid aan verlekkeren. Ik had toen al mijn oog laten vallen op een vloerkleed met ‘zebra-strepen’ maar om de één of andere reden is het er nooit van gekomen om er een te kopen. Daar heb ik naderhand altijd spijt van gehad.

Weefgetouw bij de Elementaita weavers

Elementaita Weavers

Jullie snappen hem al: ik heb nu dus een ‘zebra-kleed’! We wonen nu niet meer letterlijk náást de weavers, maar nog wel op dezelfde compound, dus ik kon regelmatig gaan kijken en heb het kleed dus echt onder hun handen zien ontstaan. Erg leuk!

Dinges is ook erg blij met het kleed, waarschijnlijk ruikt de wol (die de weavers zelf wassen, verven en spinnen) erg lekker. Het eerste half uur heeft hij over het kleed liggen rollen, kwijlend van genot!!!

Kleed in de gang

Dinges vind het heerlijk

Author

admin

One thought on “Gevloerde zebra

  1. Mòchten jullie ooit weer deze kant op komen, bestel je gewoon je eigen zeecontainer voor aaaaaal die leuke spulletjes!! Ipv 3 palletjes… En, mocht je dan nog een gaatje over hebben, doe ik nog wel effe een bestellinkie. Mooi hoor!

Comments are closed.