Living

Alweer een bank!

We zijn druk bezig om het huisje waar we zitten iets meer naar onze smaak in te richten. Jullie hebben vorige week al kunnen zien dat we een nieuwe bank hebben. Sinds gisteren hebben we er nóg een. Deze is bedoeld voor buiten op de veranda, die trouwens ook nog even gebouwd moet worden ;-).

Deze bank hadden we vorige week besteld. Hij is echt heel mooi geworden vind ik, en dat was wel even spannend. Meubeltjes kopen is namelijk een hele belevenis hier, er zitten allerlei meubelmakertjes enzo langs de kant van de weg. Gewoon letterlijk in de berm, en daar staat dan uitgestald wat ze zoal kunnen maken. Als je het mooi vind kun je er dus iets kopen of bestellen. Letterlijk een meubelboulevard! Vaak moet je de kussens dan zelfs nog bij een ander mannetje laten maken. Maar, alles wordt op maat gemaakt, en helemaal zoals je het zelf wilt! (Als je geluk hebt, als je pech hebt hebben ze je niet goed begrepen en dan wordt het héél iets anders!)

Voor onze bank (dit zelfde verhaal geldt trouwens ook voor de ‘binnenbank’) heb ik beschreven wat ik ongeveer wilde, en welke maten ik wilde, en dan gaan ze aan de slag en kun je een aantal dagen of weken later komen kijken of het geworden is zoals je hoopte.

In onze buitenbank heb ik nijlpaardjes laten maken, echt zo leuk! Toen ik gisteren zag hoe mooi het geworden is heb ik gelijk nog maar een hele berg meubeltjes besteld bij datzelfde mannetje, haha kan hij weer even vooruit! (en wij straks ook!)

Buitenbank

Nijlpaarden op de buitenbank

Author

admin

5 thoughts on “Alweer een bank!

  1. Wat is dat leuk zeg!! Zo’n meubelboulevard zouden we hier ook moeten hebben. Het is echt een schatje!

  2. Hey Lieke en eddy,

    Ik vind het telkens weer geweldig om jullie verhalen te lezen. Vooral het verhaal met de tankwagen was lachen!

    Lieke een beetje laat misschien… maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, jammer dat het regende op die dag (maar troost je, in Nederland regende het ook) :-).

    Jullie omgeving is echt wooowww, al die giraffe en andere beesten. Elke dag opnieuw een dierrentuin!!

    Tot de volgende keer!!

    xxx-jes Rieneke

  3. Hallo allebei,

    Vrijdagmiddag zonnig Nederland, eindelijk. Genieten van jullie verhalen en duizelingwekkende foto’s. Nog gefeliciteerd Lieke.

    Blgg draait op volle toeren door de zomer, veel nieuwe ideeen. Eind volgende week heerlijk naar het Lago Magiore, geen dierentuin, maar zeker ook goed toeven.

    Leuk om nu ook iets van Florensis te zien. Groetjes, Gert-Jan

  4. Hoi Lieke en Eddy,
    wat een onwijs mooie foto’s en leuke verhalen om te lezen.
    (zijn jullie nu op vakantie of aan het werk???)
    Ik blijf jullie volgen,
    succes en Lieke nog gefeliciteerd!

    groetjes Arno

Comments are closed.