Livingparty

Paas Party

Aangezien het Sinterklaas weekend zo’n groot succes was, leek het ons een goed idee om ook met de Pasen wat vrienden uit te nodigen, en wat (al dan niet Nederlandse) tradities in ere te houden.

eggs

Blijkbaar vonden meer mensen dat een goed idee, want uiteindelijk hadden we zo’n 40 aanmeldingen plus de nodige (ongeveer 20) kinderen, varierend in leeftijd van 3 weken oud tot een jaar of 14.

Deze week hebben we weer wat regen mogen ontvangen, en hoewel we daar heeeeeeeeeeeeeeel blij mee zijn, werd ik toch wel een beetje zenuwachtig toen op zaterdagmiddag een stortregen de hele tuin letterlijk blank zette. …
Ondanks een dreigend ‘ jans jroeses jewiter’ ( zoals we dat in Kerkrade zo mooi zeggen) en ongeveer 10 druppels regen, waren de weergoden ons wederom heel gunstig gezind gelukkig, en hebben we het de hele middag en avond droog gehouden, maar werden we toch nog verblijd met de broodnodige regen toen we eenmaal moe en voldaan in ons bedje lagen.

Ook verder was het gewoon een heel erg geslaagde dag. Veel lekker eten, waaronder uiteraard gekleurde eieren ( dat vinden ze hier toch maar een raar gebruik geloof ik), en zelfs chocolade eitjes en paasstol! Er werden spelletjes gespeeld, eieren gezocht en verder was het gewoon een heerlijke, ontspannen middag.

boule

Tot onze grote verassing hadden we ‘s avonds laat ook nog een onverwachte gast, een Genet cat die zich te goed zat te doen aan de resten van ons feestmaal. Eens kijken of we hem/haar vaker kunnen overhalen om op bezoek te komen!

bubble

bbq

Author

admin