Travel

Beter laat dan nooit…

Vorige maand heb ik een heerlijk bezoek gebracht aan Nederland. Tot mijn grote schaamte was het er nog niet van gekomen om er iets over te schrijven, maar dat ga ik bij deze goed maken!

Lotte

Ik kan niet genoeg onder woorden brengen hoe fantastisch het is dat iedereen zich steeds weer zo aanpast aan onze (in dit geval mijn) grillen en wensen. Niet alleen kunnen we iedere keer weer zó bij iedereen komen binnen vallen, ik heb gewoon echt een paar fantastische dagen (en avonden) gehad!
De Sail-inn parade met de zusjes Clay, geweldig weer, héérlijke broodjes en (oké, een beetje weing) dansende matroosjes in de masten!

Jo

matroosjes

Tot in de kleine uurtjes buiten zitten kletsen met Bram, Shoppen is ALTIJD succesvol met Esje, en ook in Naaldwijk verdampt de Rosé terwijl je er naar kijkt! Cor en Truus die al hun leuke plannen gecanceled hadden en uiteindelijk hun hele zondag besteedt hebben aan het inpakken van mijn zooi, Peter die gewoon even een paar uur in de auto stapte om met mij te gaan eten, Paulien die een thee-kroegentocht met mij hield, mijn ouders die files, gesloten bruggen en nog meer files trotseerden, en als stralend, stralend hoogtepunt deze week natuurlijk: Lotte!

Lotte fles

Ow, en omdat verschillende mensen er nadrukkelijk naar gevraagd hadden ook foto’s van Lotte’s schatkistje en badjasje!

Schatkistje

schatkistje

Badjasje

Author

admin

2 thoughts on “Beter laat dan nooit…

  1. Mag pappa ook dingen in de schatkist bewaren?
    Ik weet niet wat ze allemaal wilt bewaren, dus kan ik beter haar kist gebruiken toch?

Comments are closed.