party

Better Together

Wát een fantastische week hebben wij achter de rug!
We hebben van het begin tot het eind, élke minuut, genoten!!

hartjes

Het begon op woensdag met het arriveren van alle lieve popjes en gasten in Naivasha. We hadden een kleine BBQ georganiseerd om iedereen een kans te geven om te zien hoe en waar wij wonen. Bovendien kon iedereen elkaar zo alvast leren kennen. Tot en met dinsdag heeft het nog (behoorlijk) geregend in Naivasha, maar geloof het of niet, woensdag was het de eerste stralende dag, en dat is zo gebleven tot en met zondagmiddag!! Door alle lampjes in de tuin leek het wel een sprookjes tafareel!

Tuin

Donderdagmiddag werden we ‘ontvoerd’ in een grote bus, en die bleek naar Nairobi te gaan. Ik heb me laten vertellen dat ‘what happens at the Hen/Stag party STAYS at the Hen/ Stag party’, dus daar kan ik niet veel over vertellen behalve dat het fantastisch (geregeld) was!

Bus

Ik geloof dat bijna iedereen de vrijdag nodig had om even een beetje bij te komen, en op te laden voor DE dag. Uiteraard hebben we wel nog gezellig gegeten met zijn allen bij Fishermans.

Zaterdagochtend vertrokken we dan met zijn allen richting Malu. Ik geloof dat een aantal mensen wel zo hun bedenkingen hadden over waar we nu toch weer heen gingen, gezien de staat van de weg……

Omdat ik nog even een laatste hand moest leggen aan o.a. het bruidsboeket weet ik niet precies hoe de ochtend voor de rest van de gasten verlopen is, maar van wat ik ervan gezien heb was het écht ‘Better Together’ gezamenlijk werden de decoraties opgehangen en alles helemaal tot in de puntjes mooi gemaakt. Zelfs de waterlelies zijn nog even ‘herschikt’ geloof ik!

Toen kon het ‘grote tutten’ beginnen. Onder het genot van een drankje, en uiteraard een toost op ‘Alle mooie mannen’ werden haren geföhnd, danwel opgestoken, nagels gelakt, make-up gedaan en jurkjes aangetrokken.
Tegen drie uur was het dan zo ver!

File

‘James’ secret spot’ waar de ceremonie plaats zou vinden, zat inmiddels vol met lieve vrienden en famillie en wát een speciaal plekje is het toch! De ceremonie was kort maar krachtig, maar de speeches van de vaders maakten het héél bijzonder!
Maar goed dat we zakdoekjes hadden geborduurd, want ze waren nodig!

ceremony

Onder het genot van een drankje was er gelegenheid voor felicitaties, zoenen en bewonderende blikken. Wat hád iedereen zijn best gedaan, en wat zag iedereen er fantastisch uit!

Lachen

Lieke jurk

Daarna weer een tocht door het fantastische landschap, en toen was het tijd voor het Bush diner. Wéér zo’n geweldig mooi plekje dat er bijna sprookjesachtig mooi uitzag door alle lampjes. De volle maan (waarvoor we deze datum gekozen hadden) had een beetje moeite om door het dikke wolkendek heen te komen, maar gelukkig lukte dat af en toe toch. Het eten was verukkelijk, en de speeches (en explanations) hartverwarmend. Tranen met tuiten gehuild en gelachen!

Bush Dinner

lampjes

Daarna kon het feest dan écht beginnen. En dat deed het! Vanaf de eerste minuut dat we bij de feestlokatie aankwamen totdat de allerlaatste gast naar bed ging (zo rond 04.15 heb ik me laten vertellen) heeft de dansvloer vol gestaan.

Eddy Lieke dansvloer

Dansvloer better together

Het ontbijt de volgende ochtend werd dan ook niet door iedereen gehaald, maar dat was niet erg want om 12 uur werd vertrokken naar Naivasha waar we een lunch hadden aan de oevers van het meer. Eddy en ik arriveerden per boot, en het was een geweldig gezicht om iedereen aan de kant te zien staan zwaaien!

Boot

Tegen het eind van de middag begon het te regenen, een zegen zeggen ze hier in Kenya! Daarom hebben we het feest nog maar even voortgezet bij ons thuis op de veranda.

Maandagochtend vroeg moesten we helaas al afscheid nemen van een aantal gasten, maar de rest vertrok gezamenlijk op safari naar Lion’s Bluff. Een lange rit, maar een fantastische plek die dit alles méér dan de moeite waard maakte.
Op dinsdagochtend was er een Bush breakfast onder een prachtige acacia gepland, en het contrast van het droge landschap met de champagne en koksmutsen was spectaculair!
De vele honderden olifanten die we gezien hebben maakten deze safari tot iets heel speciaals.
Woensdag ging ieder weer zijns weegs, en bij het afscheid vielen er dan ook weer een paar traantjes. Wát een fantastische week, en eigenlijk wilde niemand dat er een eind aan kwam.

Bush Breakfast

Heel graag willen we dan ook nog een keer iedereen bedanken, jullie hebben deze week voor ons tot zo’n geweldige ervaring gemaakt! Door alle lieve berichtjes, kaartjes, wensen en cadeaus, maar bovenal door dat jullie er waren!

Wij gaan onze koffers uit- en weer inpakken want morgen vertrekken we op huwelijksreis. Maar we nemen vooral heel, heel, heel veel geweldige herinneringen aan een ongelooflijk mooie huwelijksweek met ons mee!

De officiele foto’s hebben we nog niet, maar we kunnen ons voorstellen dat jullie zonder niet tevreden zijn, daarom toch alvast wat plaatjes die we van de gasten gekregen hebben. Better Together!

hoedjes

Einde

Author

admin

4 thoughts on “Better Together

  1. In one word, beautiful! Better Together, pure magic. What an unforgettable event and a beginning of a life together. Thanks for using Livingea.com to share this with all your fans who were not able to attend. Amazing photographs too.
    Lex van Berkel.

  2. wat een top van een knalfuif! Twee punt vijf week onwijs genoten, alsof we 2.5 maand zijn weg geweest. Dat wil wel wat zeggen!

  3. En nu heb ik jullie site dus wel bekeken… wat een prachtig stralend bruidspaar waren jullie!!! Super om het verhaal erbij te lezen en de foto’s te zien. Trouwen is toch echt bijzonder he?! Nogmaals proficiat met elkaar! Ik ben benieuwd waar jullie honeymoon naar toe ging en hoe dat geweest is.
    Lieve groetjes, Barbara

Comments are closed.