Livingparty

Ja!!!

Gisteren heeft Eddy me, midden in de Maasai Mara, met als getuigen een groepje olifanten, ten huwelijk gevraagd!
De olifantjes waren het met me eens dat op deze vraag maar één antwoord mogelijk was: JA!!!! (En dan hadden ze nog niet eens gezien wat een prachtige ring hij erbij had!!!)

Even later hebben we het gevierd met een groots verlovingsdiner voor 5 leeuwinnen en hun 11(!) welpjes!!!

Nu ‘moeten’ we gaan nadenken over de bruiloft vermoed ik. Eén ding weten we zeker: het zal in Kenia worden! Verder hebben we nog erg weinig tijd gehad om concrete plannen te maken, dus dat houden jullie nog van ons te goed, maar het zal waarschijnlijk september/oktober 2010 worden.

getuige

Feast

Ring !

Author

admin

9 thoughts on “Ja!!!

  1. JOEPIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! helemaal SUPER dit nieuws!!!!!!!!!!!!!!!! Gefeliciteerd en ik zet oktober / november alvast als vakantie in mijn agenda (en in die van ES en BEN).

  2. GEFELICITEERD!!!!! Daar moet op gedronken worden (en dat mag ik weer!! met beleid, dat wel) Want ook ik heb een nieuwtje: onze zoon Erik Johan, roepnaam Erik is geboren op 2 november. Slechts 3 weken te vroeg, maar alles gaat hartstikke goed!

  3. WHOOOEEEHOOOEEEEH, SUPER GEFELICITEERD!!! Geweldig, KENIA HERE WE COME. Frank heeft nog wel een leuke trouwauto…:-), je kan kiezen uit gifgroen of zwart, je kan er met zn 9-en in! Erg bedankt dat jullie in het najaar trouwen:-)!

  4. FANTASTISCH NIEUWS!!! Van harte gefeliciteerd!!!! Dat moet een hele romantische bruiloft worden in Kenia als ik al die prachtige foto’s zie! Ga maar snel verder met het verbouwen van het kippenhok, want ik denk dat jullie de hut vol hebben zitten tegen die tijd! 🙂 Groetjes!!

Comments are closed.