LivingTravel

Opa en Oma Verbeek op bezoek

Eindelijk was het zover, opa en oma kwamen op bezoek om hun eerste kleindochter te ontmoeten.
Jammer genoeg landden ze pas laat in de avond, dus de eerste dag moesten ze genoegen nemen met ‘een piegje in het wiegje’.
De volgende ochtend was Mia al vroeg wakker, en liep meteen zelf naar de slaapkamer van opa en oma. En het was liefde op het eerste gezicht. We hebben haar nog nooit zo snel naar “vreemde” mensen zien toetrekken.

Omdat we toch in Nairobi waren, hebben we meteen maar van de stadse geneugten gebruik gemaakt, en zijn lekker gaan ontbijten in ‘Zen Gardens’. Naast een fantastisch ontbijt (met wafels!) hebben ze hier ook een prachtige tuin, die opa en Mia al snel samen gingen verkennen, uiteraard inlusief een rondje trampoline!

DSC_0929

De volgende dagen zijn we lekker in Naivasha gebleven. Opa en Oma kwamen natuurlijk vooral om van Mia te genieten, en bovendien is er in Naivasha meer dan genoeg te beleven. Er zijn talloze rondjes gereden met de bolderkar, en natuurlijk ontelbaar veel spelletjes gespeeld, knuffels uitgewisseld en zoentjes gestolen.
Ook moesten er wat bijenkorven verplaatst worden, en dat vond Opa ook wel interessant, om daar bij te helpen. Verder natuurlijk de ‘gewone’ dagelijkse dingen zoals (uit) eten, en boodschapjes doen.

DSC_0932

Bovendien is het natuurlijk Sinterklaas tijd, en er waren zó veel cadeautjes met opa en oma meegekomen, dat Mia elke avond haar schoentje heeft mogen zetten, en ook elke ochtend bleek het gevuld. Wat een feest!

IMG_6120

Het weekend zijn we naar Bissil gegaan. Zoal de meesten van jullie wel weten, is dat een van onze favoriete plekjes, en Opa en Oma waren er nog niet geweest. Bovendien staat Bissel eigenlijk altijd garant voor warm weer en veel relaxen.
Oma was onder de indruk van het kralenwerk dat de maasai maken, dus we hebben kraaltjes gekocht in het dorp, en de moeder van de tuinman blij gemaakt met een mega-order voor kerst. Shoppen in Bissel is natuurlijk al een belevenis op zich, de supermarkt hier lijkt niet echt op de Naaldwijkse grootgrutter!

DSC_0992

Ondertussen heeft Opa nog even hard gewerkt, door met Dean de nieuwe watertanks op hun plaats te zetten.
De rest van de tijd hebben we gebruikt voor wandelingen en game drives tussen de struisvogels, impala’s en giraffen. En Mia heeft haar eerste eigen ‘Bissil diamond’ gevonden!
Verder wilde Mia wel even met het nieuwe varken knuffelen, onze dieren liefhebster. Gelukkig vond het varken dat ook wel een goed idee.

DSC_0974

En zo vlogen de dagen voorbij.
Al met al was het een heerlijk weekje waarin we heel dierbare herinneringen hebben gemaakt die ons nog heel lang zullen bij blijven.

IMG_6156

DSC_0963

IMG_6150

IMG_6147

IMG_6144

IMG_6138

IMG_6133

IMG_6126

DSC_0987

DSC_0983

DSC_0982

DSC_0980

DSC_0965

DSC_0923

 

Author

admin