Livingparty

Spetterend nieuwjaar!

Happy New year!

Oud en nieuw hebben we hier gevierd in en om het zwembad! Voor ons was het dus letterlijk een spetterend Nieuw Jaar, en dat willen we jullie allemaal ook graag wensen!

Met een aantal buren, én Ruud en Vivianne uit Nederland hebben we oudejaarsavond doorgebracht rondom en in het zwembad. Veel kletsen, lekker eten en drinken, en vlak voor twaalven toch maar allemaal snel even afgedroogd en aangekleed voor de champagne!

Ruud is gek!

Engelsen hebben blijkbaar een liedje wat ze zingen om middernacht, en daar hoor je een soort dansje bij te doen, dus daar moesten wij ook aan geloven. In een wanhoopspoging werd om 5 voor 12 nog getracht ons de tekst te leren, maar toen er daadwerkelijk gezongen moest worden bleek het de melodie te zijn van ‘wij houden van Oranje’, dus we hebben (de verkeerde woorden) alsnog mee kunnen blèren! (en de dans leek op een slome vorm van de sirtaki, dus dat kwam ook in orde!)

Héél bijzonder vond ik het dat er om twaalf uur een ENORM gejuich te horen was, dat blijkbaar uit Karagita kwam (het dorp aan de overkant van de weg) Zo luid dat het dus bij ons zeer goed te horen was. Dat klinkt misschien niet indrukwekkend, maar “de overkant van de weg” is hier toch nog zo’n kilometer vandaan. Het geeft een beetje aan hoe blij iedereen was dat we dit, voor Kenia zo moeilijke jaar, hebben kunnen afsluiten.

Pool part

Author

admin