LivingTravel

Absoluut fantastisch!

Joost en Wendy waren de afgelopen twee weken bij ons op bezoek. Dat betekent voor ons ook weer extra genieten van Kenia. Want iedereen die hier voor het eerst komt ziet zoveel dingen die wij ondertussen al lang als normaal beschouwen.

Fish Eagle

Wandelen op de vlakte

Naast het (her)ontdekken van Naivasha en omgeving zijn we met z’n allen naar Watamu gegaan. Joost en Wendy wilden het duiken in Kenia namelijk ook heel graag ervaren, en daar konden wij natuurlijk niet bij achterblijven. Het waren wederom heel mooie duiken, alleen helaas voor Joost zonder de Walvishaaien waar hij al maanden over had zitten zeuren.

Murene

De beveiliging op de farm had gehoord dat Joost een gevechtsinstructeur is, en al máánden verheugden ze zich op een training van zo’n professional. Joost heeft ze dus een kleine twee uur training gegeven, en ik heb nu een team ‘mean fighting machines’.

Askari training

De weken zijn voorbij gevlogen, en nu gaan we allemaal weer hard aan het werk… Joost en Wendy zijn weer naar huis, voor Lieke komt de drukke kersttijd er aan, en voor mij staat het hoogseizoen voor de deur.

Lion fish
Lion fish


rif

Scorpion fish
Scorpion fish

Trumpet fish
Trumpet Fish

Koraal

Author

admin

2 thoughts on “Absoluut fantastisch!

  1. Ed,
    Je bent de foto van mijn haai vergeten erop te zetten!!!
    Ook via deze weg willen wij jullie nog eens bedanken voor alle moeite die jullie voor ons hebben gedaan.
    Wij hebben een super tijd gehad!
    Groetjes Wendy en Joost

  2. Op zoek naar blogs in groen en planten kwam ik uw blog tegen. Ik was zeer onder de indruk van de pakkende en ontroerende posts op uw blog, niet in de laatste plaats van het prachtige land!

    Wij zijn een online bloemist die bloemen en planten verkoopt en al zijn marketing activiteiten online doet. Op onze blog http://www.arenabloemen.nl/blog schrijven wij over ons werk achter de schermen van een online bloemist. Eén van de doelstellingen van deze blog, is de lezers meer bekend maken met fairtrade en de duurzame principes van ons bedrijf. Aangezien de lezers van uw blog wellicht dezelfde interesses en belangen hebben, vroeg ik mij af of u zou willen overwegen blogroll links te ruilen, om wederzijds internetverkeer te vergroten.

    Ik hoop spoedig iets van u te vernemen!

Comments are closed.