Travel

PADI’s Gehaald!

Na twee dagen van zwembad trainingen, en lange theoriesessies mochten we eindelijk de zee in voor het echte werk. In 3 dagen tijd hebben we 4 duiken in zee gemaakt. Dit was helemaal super! De verplichte oefeningen in zee gingen snel, en omdat we maar met drie studenten waren was er dus veel tijd om gewoon te genieten van het onderwater leven.
We hebben heel veel moois gezien, verschillende soorten koraal, véél visjes, waaronder murene’s, lionfish en scorpionfish, roggen en zelfs een schildpad! Geniet mee via de foto’s.

Honeycomb Grouper

Murene

Schildpad

Eergisteren waren we na onze 4de, en voorlopig laatste duik, officieel erkende duikers. Als inwijding werden we bijna verzopen door onze intructeur.

Scuba Liekie

Scuba Ed

Die middag zijn we nog naar Malindi geweest (30km verderop) en daar hebben we lekker gerelaxed op het strand / bij de beach club en genoten van lekker eten en een koel drankje.

Gisterochtend hebben we de ruïnes van Gedi bezocht. Dit is een oude arabische nederzetting die op onverklaarde wijze vele eeuwen verborgen is gebleven van de Portugezen en Engelsen die in Malindi en Mombasa hun versterkingen hadden.
Daarna hebben we koers gezet richting Tsavo (east) NP, maar daarover in een volgend stukje meer.

Gedi

Author

admin

2 thoughts on “PADI’s Gehaald!

  1. Zo te zien hebben jullie toch nog een onderwatercamera weten te fixen! Mooie foto’s hoor!
    Welkom in het land van de scubadivers! Heb ik overdreven, of is het gewoon een fantastische sport?
    Ik kijk in ieder geval keer op keer mijn ogen uit!!
    Van deze foto’s krijg ik echt zin om jullie kant op te komen! Ik moet alleen nog zolang wachten!!!
    Wendy en ik gaan hier zeker van ggenietten!

    Groetjes
    Joost

  2. Wat gaaf!! gefeliciteerd hoor!
    En de foto’s van het national Park zijn ook wel heel mooi! Alleen een beetje jammer dat die nieuwe patserbak een lekke band moest krijgen.. kan me er iets bij voorstellen dat de gemiddelde Kenyaan geen reserveband daarvoor heeft liggen nee..

Comments are closed.