Living

Ziekenhuis

Afgelopen weekend hebben we met heel ‘stek telend Kenia’ aan het zwembad gelegen. Plantation plants, Highland plants, Silze en Florensis. Het was wel erg gezellig en ook erg zonnig. Ik zag er aan het einde van de dag weer eens uit als een kreeft. Is niet te merken dat het bijna kerst is. ‘s Avonds een drankje bij onze oude Keniaanse werkgever gedaan. En die beloofde ons een kerstboom mee te nemen in zijn vliegtuig vanuit Mount Kipipiri .

Maandag ging het jammer genoeg een stuk minder. Ik was al een week verkouden maar het werd alleen maar erger. Maandag kwamen er bezoekers van Florensis Nederland, dus in bed blijven liggen was geen optie. Ik voelde me om 13:00 zo slecht dat ik naar huis ben gegaan en de hele middag en nacht heb geslapen. Wel met koorts en in een plas zweet.

Sher hospital

De volgende dag maar naar de dokter. En die was natuurlijk op vakantie, zodoende het Sher ziekenhuis gebeld, ook hier was de hoofddokter op vakantie. De tweede dokter kon me gelukkig wel ontvangen. Na een onderzoek was het duidelijk: Een bacteriele infectie van mijn amandelen en het was al vrij ver gevorderd. Dus ik heb gelijk een injectie met antibiotica gekregen. Plus een antibiotica kuur en natuurlijk hoestdrank. Na ook dinsdag vroeg naar bed te zijn gegaan begin ik nu weer snel op te knappen. De koorts is weg, keel en amandelen zijn niet meer zo erg opgezwollen en zeker niet zo pijnlijk meer. Nu maar hopen dat het met kerst helemaal over is.

Author

admin