Livingworking

Klanten bezoek

Vorige week hadden we een groep Duitse klanten op bezoek. Samen met de Directeur Sales van Florensis maakten ze een reis naar Kenia en EthiopiË. De eerste dag (woensdag) zijn ze bij ons op het bedrijf op bezoek geweest, deze hebben we afgesloten met een ‘sundowner’ op de veranda van Daniel (onze Production Manager). Donderdag en vrijdag hebben we bedrijven in de omgeving bezocht. Van rozen tot boontjes, het ziekenhuis en het voetbal stadion. Ze hebben zodoende heel wat gezien van (de tuinbouw in) Naivasha. Vrijdagavond was er een bush dinner bij Simba Lodge. Hierbij werd er een grootse BBQ opgezet voorbij het schrikdraad. Er waren daarbij heel wat askari’s (bewakers) aanwezig tegen nijlpaarden en ander wild. Echter tegen het einde werden we alsnog bijna aangevallen door een paar nijlpaarden. Het was zo spannend dat de bediening de tafels etc. niet eens meer hebben opgeruimd.

Rozenvelden bij Sher
Rozen bij Sher


Verpakkingshal bij Sher

Verpakkingshal Sher

Statice velden bij Oserian
De bus was te laag om door de regenwater afvoer te kunnen rijden, dus iedereen moest de bus uit. Ook krijg je bij Oserian eigen motorbewaking mee als begeleiding.
Statice bij Oserian

De rozen bij Oserian worden verwarmd met geothermische warmte
Rozen bij Oserian

Bonen bij Indu-farm
Bonen bij Indu-farm

Lieke in Nairobi
Lieke is zaterdag naar een kerstfair in Nairobi geweest. Ze heeft daar een hoop ideeen opgedaan, misschien zou ze volgend jaar wel zelf een stand kunnen hebben op die beurs. Pointsettia’s (kerststerren) gingen voor 1000 ksh (bijna 10 euro) dus een markt is er zeker.

Lieke’s concurrentie
Tuinplanten op de X-mas craft fair in Nairobi

Author

admin

One thought on “Klanten bezoek

  1. Hoi Eddy en Lieke,

    Inmiddels is jullie verhaal al gespot door een duitse reis genoot. Leuk stukje en de reizigers zijn inmiddels in het bijzonder geïntereseerd hoe het jullie vergaat. De indrukken lijken nu door de situatie versterkt te worden.
    Veel sterkte de komende dagen en tot ziens.

    gr
    Leo

Comments are closed.