Livingworking

Container arrived

Na een lange tijd van wachten, masseren etc. is de container eindelijk aangekomen op de farm. Men had al een week lang gezegd dat hij onderweg was, maar ‘s middags bleek er altijd weer een probleem met de douane. Dus toen er verteld werd dat hij donderdag avond weg zou rijden uit Mombasa geloofde ook niemand het. Maar vrijdagochtend was hij Nairobi al voorbij dus hij kwam écht.

Rond 11 uur stond de container op de stoep. Nog helemaal verzekerd (ijzeren slot), en moest dus met een ijzerzaag worden geopenend.

Container

In een uurtje later was de complete 40 ft container leeg. incl. de pallets met persoonlijke spullen. Die hebben we dus ook direct mee naar huis genomen en Lieke heeft de hele middag het gevoel gehad dat het kerst was. Wat vergeet je toch snel wat je allemaal hebt ingepakt. Het huis ziet er nu wel uit alsof er een bom is ontploft.
Van het weekend mag ik gaatjes gaan boren om alle schilderijen en foto’s op te hangen. Maar ons huisje wordt wel nog meer van ons.

Ik ga nog even wat doen op de farm. Morgen is er een viscompetitie op het meer. En gezien je dat op zondagochtend met een kater behoord te doen, gaan we vanavond met een goede BBQ even stevig indrinken.

Author

admin

One thought on “Container arrived

  1. Ed,
    Voor de hangstoelen goed op te hangen in een boom, zonder de boom te beschadigen, kun je het beste anderhalve mastworp maken. Dan hangt ie stevig, de knoop gaat niet “lopen” en de boom blijft heel.
    Veel plezier;)

Comments are closed.