Living

Rust

Gisteren heb ik iets gedaan waar ik al vaker over gedacht heb: ik ben naar Yoga les geweest! Ik vond ergens dat de definitie van Yoga is: “het stilleggen van alle onrust in jezelf”. Nou, daar was dit ideaal voor!
De les werd gegeven in een houten gebouwtje op palen, gebouwd rondom een grote Koortsboom, dat uitkijkt over een voormalig Polo-veld. Zowel het veld als het gebouwtje worden nu echter niet meer gebruikt, nu lopen er impala’s en wildebeasts op het veld. (Of ander wild dat toevallig net in de buurt is) Bovendien heb je er een prachtig uitzicht op de acacia-bomen en het meer.
Omdat men was vergeten om het gebouwtje even vooraf schoon te maken, rook het er muf, en zaten er nogal wat spinnewebben. Daarom werd besloten om de les te houden op de verhoogde veranda vóór het gebouwtje. Wat een geweldige ervaring was dat: “Yoga open air”, mét uitzicht, en alleen de geluiden van de natuur om je heen. Helaas had ik geen camera bij me, dus jullie zullen het met mijn beschrijving moeten doen, maar het was echt héél bijzonder.
De les zelf was ook erg leuk, helemaal niet zweverig, en een flinke training voor je spieren, dus die voel ik nu behoorlijk.
Training van Body én Mind dus, ik ben er volgende week weer bij!

Author

admin

2 thoughts on “Rust

  1. Hey zussie,
    Wat leuk joh! Als ik in Kenia ben kom ik zeker een keertje meedoen! Dus je moet het wel nog ff volhouden!
    Met een beetje geluk krijgen we Wendy ook zo gek!
    Gaan we samen yoga-en!!!
    Dikke kus

  2. Ik ben ook zeker toe aan wat “open air yoga”…. Lijkt met prachtig Liek, mooi hoor!

Comments are closed.