Monthly

Juni 2016

2016-06-June-v2

Juni was de maand waar we zoooooo lang naar uitgekeken hebben; de maand waarin Mia eindelijk haar paspoort kreeg, en we met zijn allen naar Nederland konden!

Al met al waren we eigenlijk heel weinig thuis deze maand.

De eerste dagen van de maand waren we nog bij de RhinoCharge, waar we dit jaar iets langer bleven.

Op 7 juni was het dan echt zo ver, Mia kreeg haar langverwachte Nederlandse paspoort! Dat betekende dat onze reis naar Nederland echt door zou kunnen gaan zoals gepland, en dat Mia dus op 14 juni al haar laatste schooldag had. Haar juf gaat terug naar Nederland, dus daar maakten we een mooi afscheidscadeautje voor.

We zwommen nog even in het zwembad bij Jane, en pakten alvast onze koffers in.

Ondertussen had Eddy hoog bezoek op de farm, te weten Minister van Landbouw, Martijn van Dam met zijn gevolg.

En op 16 juni stapten we dan op het vliegtuig naar Nederland. Onze uitgebreid ervaringen over deze reis hebben jullie al in een apart stuk kunnen lezen, maar ook hier mogen enkele indrukken natuurlijk niet ontbreken. Genieten van typisch Hollandse landschappen, onze Iglo op de camping van Delfste hout, waar we tevens vaderdag vierden, street art in Maastricht, en de RDM innovatie ruimte in Rotterdam.

Author

admin