Monthly

August 2016

2016-08-aug-v2

We begonnen Augustus (en eindigden de vakantie) met een bezoek aan de musical van Junglebook. Wij zijn nu echt verkocht, musicals zijn Gaaf!

Verder hadden we bezoekers op de farm, en om hun bezoek een beetje leuk af te sluiten, besloten we sundowners te organiseren op ons eigen plotje. Wat een heerlijk plekje is en blijft het toch, we genieten iedere keer als we er zijn.
Pappa had Mia al heel lang beloofd dat hij een keer plantjes met haar zou gaan planten, en deze maand kwam het er dan eindelijk van. Spannend!

In Augustus begon ook Mia’s school(jaar) weer, en omdat school naar de andere kant van Nairobi verhuisde, verhuisden wij mee (althans, het Nairobi huis). We gingen dus eerst op huizenjacht, en toen we een mooi nieuw stekje gevonden hadden, moesten ook alle spulletjes erheen, maar sommigen moesten eerst nog worden aangepast, zodat ze in het nieuwe huis zouden passen.
En daar ging ze dan, naar een nieuwe school, met een nieuwe juf, en een aantal nieuwe kindertjes, toch wel een beetje spannend hoor!

Deze maand begonnen we ook serieus met zindelijkheids training. Voor iedere keer naar het potje is er een sticker te verdienen. Maar hoewel ze de stickers (en bijbehorende kadootjes) heel interessant vind, helpt het toch nog niet echt….

We besloten ook weer eens naar Malu te gaan, voor een mooie wandeling en een lekkere lunch. Helaas had Mia geen zin in de wandeling, dus dat werd een korte, maar zwemmen in het bosbadje vond ze gelukkig wel heel leuk, en het was dus toch een hele fijne middag.

Aan het eind van de maand vloog Lieke voor een bliksembezoek van een weekend naar Nederland, om bij de bruiloft van Peter en Marloes te kunnen zijn (en bloemen voor hen te maken). In dat weekend zouden Eddy en Mia kamperen in onze eigen tuin, maar toen het donker werd vond Mia het ineens toch wel heel erg eng, en daarom sliepen ze uiteindelijk gewoon lekker binnen, in hun eigen bedjes.

Author

admin