Februari 2017

March 7, 2017 9:01 pm

Februari begonnen we met de viering van Eddy’s 40ste verjaardag. Zo’n bijzondere verjaardag verdient een bijzonder feest, en dus trommelde ik wat vrienden op, en regelde -als verassing voor Eddy- een treinreis exclusief voor ons, gevolgd door sundowners, moonlight swim en bonfire BBQ in Magadi.

Februari is altijd maar een korte maand, maar het lijkt soms zelfs nog korter dan het is. Eddy had wederom bezoekers op de farm, we vierden Valentijnsdag in Nairobi met een prachtige tekening van Mia, een een feestmaal met zijn drietjes, en voor we het wisten had Mia alweer voorjaarsvakantie.

De afsluiting van een periode, want na 2 jaar (en 4 juffen) nam ze afscheid van de peutergroep!

De vakantie gebruikten we voor het inwisselen van een kerstcadeautje; een tripje naar Lamu. Wij vinden dit werkelijk het paradijs op aarde, maar het veranderd snel, en nu de bouw van de nieuwe haven gestart is zal dat misschien alleen maar sneller gaan. Dus zolang het nog kan, genieten we met volle teugen van dit bijzondere en prachtig mooie, stukje Kenia.

No Responses to “Februari 2017”