Monthly

November 2016

De laatste maanden van het jaar zijn altijd leuk, maar druk! Op de farm is het een tijd van veel, heel veel bezoeken, en die bezoekers ‘ moeten’ natuurlijk ook ‘s avonds en in het weekend geentertaind worden. Daarnaast is het uiteraard de tijd van vele feestdagen, met de bijbehorende activiteiten.

In November werd de nieuwe locatie van de Nederlandse school officieel geopend. En de kinderen van de florensis Daycare hadden hun ‘graduation’, een ceremonie die werd opgeluisterd door een kordaat optreden van de girlscouts.
Aan het begin van het hoogseizoen organiseren we altijd een Florensis Funday voor alle personeel. Met een klant en een aantal collega’s gingen we een middag op safari in Naivasha. Voor Mia de ideale safari, niet te ver weg, niet te lang in de auto zitten, maar toch ‘echt’ safari, inclusief de open auto.

Ter ere van de (nederlandse) intocht van Sinterklaas, mocht Mia voor het eerst naar de grote televisie kijken. wat een belevenis! Ze zat aan het beeld vastgekluisterd, maar heeft het einde van de intocht niet gehaald, ze was voor de buis in slaap gevallen….
Nog spannender was het toen Sint met een Piet een bezoek bracht aan ons huis! Wat een gezellige middag was dat!

Verder was er nog de bruiloft van Jane, een 10 minuten gesprek op school dat uitliep in een modderpartij met Nova, omdat er even niemand oplette, en een FANTASTISCH ‘rapport’voor Mia.

Author

admin