Livingparty

Mia’s magnifieke foto’s

Van de week hebben we de FANTASTISCHE foto’s gekregen die Mia gemaakt heeft op onze bruiloft! Dit is zo’n typisch gevalletje: plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden, dus kijk en geniet!
Als je er meer wilt zien, stuur ons dan een mailtje voor de inlogcode om de selectie op haar website te kunnen bekijken. De rest nemen we met ons mee in November!

This week we received the AMAZING pictures that Mia took on our wedding day. This is one of these cases were pictures can say more then a thousand words though, so have a look and enjoy!
If you want to see more, then please send us an email, and we will send you the password to see the selection on her website.

Author

admin

4 thoughts on “Mia’s magnifieke foto’s

  1. Magniefieke foto’s en een geweldige mooie collectie en creatie. Het geeft exact de sfeer van die dag weer. Oog voor detail zijn de foto’s maar ook de dag was erg detaillistisch geregisseerd. Super! Chappeau.

  2. Hey Eddy en Lieke….

    Nog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!!!
    En zo te zien hebben jullie een heerlijke dag gehad.

    Wat een gave en mooie foto’s zeg!

    Mijn vader mailde dat jullie getrouwd waren en dat ik ff naar de site moest gaan.
    Ik ben nu ook al een paar keer op de site geweest maar hoe ik nou iets kon schrijven wist ik niet meer
    gelukkig heb ik het weer gevonden en kan ik jullie iendelijk feleiciteren.

    Inmiddels ook al op honeymoon geweest,wat zullen jullie je ogen uitkijken daar zeg,wat prachtig en al die dieren.

    ik zag dat je nog meer fotos hebt via een link.

    Geniet en heel veel geluk.

    Liefs Enith

  3. Eddy en Lieke,

    Heel fijn om jullie foto’s op de site en nog meer de verhalen te kunnen lezen. De foto’s van de bruiloft hebben we gisteren ook al kunnen bewonderen. Echt heel mooi, complimenten voor de fotografe, maar ook voor de “modellen”.
    Voor de verhalen van jullie in Kenia moet ik nog eens rustig voor gaan zitten. Heb nu pas jullie site bezocht. (May had me al eerder daarop geattendeert maar het was er nog niet van gekomen. Ga dit zeker regelmatig doen).
    Ook bijzonder aangenaam was jullie “high tea” Heel fijn dat wij daarbij aanwezig mochten zijn. Het was hartverwarmend jullie weer eens te zien en te spreken.
    Heel veel groeten en beslist tot ziens.

    Tiny en Peter

Comments are closed.