party

Oranje Boven

Afgelopen zaterdag hebben wij alvast een voorproefje genomen op wat jullie vanavond (KoninginneNach) en morgen (koninginnedag uiteraard!) te wachten staat.
Via de Nederlandse club in Nairobi was er een optreden geregeld van de (Nederlandse) Hermes House Band. Deze zouden optreden in de Simba Saloon in Nairobi. Dit is een onderdeel van het beroemde restaurant Carnivore, en zodoende dat het al snel verzonnen was dat we daar van te voren zouden gaan eten met een deel van onze Party-people. (voor Lieke uiteraard een aangepast menu!)

Om 8 uur begon de 9 koppige band te spelen, en het duurde niet lang of de sfeer zat er goed in. De band had er duidelijk zin in, en het publiek ook! Het was een erg goed feestje, en met een repertoire van onder andere Andre Hazes via de Village people tot Louis Armstrong wist de band iedereen in feeststemming te krijgen. Het blijft onvoorstelbaar om te zien hoeveel Nederlanders er zijn in Kenia, en hoe weinig je er dan eigenlijk blijkt te kennen! Al denk ik dat veel van de andere Nederlanders ons nu wel zullen ‘kennen’ is het niet vanwege onze onmiskenbare danstalenten, dan toch minstens vanwege ons uithoudingsvermogen (waarom zijn wij toch altijd degenen die de lichten uit moeten doen?) of onze Oranje outfits! Want, oranjebal of niet, voor ons géén koninginnedag zonder bijbehorende outfits natuurlijk!

Hermes house band

Author

admin