Living

Eerste dag Kenya

Het eerste dagje Kenia zit er op. Eigenlijk zijn er op het moment van schrijven al twee dagen voorbij.
Zoals jullie al konden lezen:
Nou de eerste dag was weer wat. Heel de dag gewerkt. Huisje bezocht, wat er prachtig uitziet, incl. uitzicht op een vlakte met zebra’s, gnoes en giraffen. Een electrisch hek rond de tuin tegen de hippo’s ‘s nachts. Dus dat klinkt goed!!!
Gisteravond direct vanuit het werk uiteten gegaan, en daarna naar een veiling voor een schooltje in Naivasha. Ik heb daar een lunch op de kop getikt bij Crater Lake. Dat is een heel mooi stukje “wild park” aan Naivasha meer.

Vervolgens naar huis, en ja hoor, ik kom er niet meer in. Hek dicht en niemand komt opdagen. Bewaker bij de eerste gate kende geen engels en mijn swahili is toch verder weggezakt dan gehoopt. Begreep alleen dat hij zei dat ie het ook niet wist als er niemand was. Dus weer een kwartier door het donker terug naar de farm (onderweg flink op de rem wegens overstekende zebra’s en een giraf!!) Vervolgens gecrashed bij het huis van Anne, onder een enkel laken. (was maar goed dat ik onwijs moe was en een paar biertjes op had!!
Al met al, ik ben in AFRIKA!!!

Dag twee was niet veel anders. Eerst aan het werk.
‘s Middags boodschappen gedaan in Naivasha. En die weg is ook weer lekker, zeker met de gehuurde corolla. Er wordt een fly-over gebouwd over de spoorbaan (waar zeker een trein per dag rijdt (als ze dat al halen). Maar dit betekend direct dat de weg naar Naivasha verschikkelijk is, en de omleiding helemaal.
Wel de biergroothandel weer gevonden, dus daar gelijk maar goed ingeslagen, je weet nooit wanneer de eerste gasten opduiken.
Eind van de middag naar huis. En wat is het toch een mooi huisje……en het uitzicht.

237

Author

admin