Living

Potentieel huisje

Het lijkt er op dat we een huisje hebben in Naivasha!!

Het huisje staat op dezelfde compound als waar we eerst ook hebben gewoond. En dat is toch wel heel erg lekker. Er wonen volgens ons een stuk of 8 blanken op deze compound. En het is veilig.

Het huisje heeft twee verdiepingen met twee slaapkamers en twee badkamers. Er is een mooie woonkamer en keuken. De achtertuin is ommuurd en de voortuin heeft een klein zitje en kijkt uit op een mooie grote tuin die vervolgens weer uitkijkt op een vlakte die tot het meer loopt. Hier liepen toen zebra’s, giraffes en gnoes.

Het ligt een kilometer of 9 bij het bedrijf vandaan, en een kilometer of 10 bij Naivasha stad. Omdat daar de dichtstbijzijnde supermarkt ligt, niet onbelangrijk. Daarnaast liggen alle cafés en restaurants ook ongeveer tussen Florensis en de stad in.

Ofwel de ligging is perfect en het huisje perfect.

Author

admin

4 thoughts on “Potentieel huisje

  1. ik doe laatste tijd weer wat meer in huisadviezen, maar dit kan je rustig doen hoor. Lijkt me een prima hut!

  2. Nou, “hut” lijkt me toch wat zwak uitgedrukt. Hoewel dat in het Westfries waarschijnlijk “bijzonder luxieuze villa” betekent oid. Het Antwerpse kasteel was der niks bij zeg maar. Ook genoeg ruimte voor als we weer een keer een popjes-weekend hebben (in ieder geval op de wc), dus ja, het kan er wel mee door!

Comments are closed.