partyworking

Afscheidsfeestje voor General manager

Woensdag was het zover. We hadden op de farm een afscheidsfeestje voor Peter georganiseerd. Jane, mijn rechthand, heeft alles geregeld, lopend buffet voor 250 mensen, drinken etc. We hadden njama choma, ugali, stoof rundvlees, gebakken aardappelen, gemixte groente en een salade (normal of piri piri). En het was heerlijk.

Alle afdelingshoofden hadden een kleine speech en ook Leon 1 van de directeuren uit Nederland. Ik heb ook nog een speech gedaan en daarin wat Swahili verweven, en heel de zaal ging uit zijn dak. Dus dat was wel erg leuk.

De mooiste zin was (met hulp van Lieke):

Kidole kimoja hakivunji chawa!

(één vinger doodt geen luis! Oftewel: je moet samenwerken om iets te bereiken)

Daarna moest Peter met iedereen op de foto. Vervolgens zijn we naar een heel luxe restaurant in Naivasha gegaan om te eten: Kiangazi.
Al met al was het een prachtige dag. Het regende verschikkelijk, maar dat is volgens Kenianen een zegen als dat tijdens een evenement is (dus regen op je bruiloft is het beste was je kan overkomen)

Donderdagavond gaf Peter en Katarina nog een afscheidsfeestje in Drifters. Daar ben ik ook nog even geweest en het was weer erg gezellig. Wel is mijn auto tot aan het dak onder de blubber want de weg naar Drifters was verschikkelijk na de regens van de afgelopen dagen.

Nu nog een dagje geduld en dan morgen om 05:00 richting Nairobi om Lieke en Dinges op te halen, Joeppie!!!!

Groepsfoto

Buffet (met Jacob)

Laatste dans met Peter

Author

admin