Living

Sociale contacten

Goedemorgen Nederland
Het is hier prachtig weer, dus hopelijk pikken jullie daar ook nog iets van mee. Er zitten al weer twee weken op en ik kan niet wachten totdat Lieke en Dinges komen.
Van de week een heerlijke week gehad. De hele toko moest ik zelf runnen, gezien Peter op vakantie was. En ik moet zeggen dat dat me prima is bevallen en het ging erg soepel. Ik zit heerlijk op mijn plaats.

Daarnaast een drukke sociale week gehad. Ik ben even naar Nairobi geweest. Mijn oude werkgever Han van Blgg was op bezoek. Dus daar mee gelunched. Samen met Edwin ook bijgepraat onder een aantal biertjes in Fishermans camp. En daar kwam ook nog even een nijlpaard koekeloeren. Vrijdag wezen eten bij mijn oude Kenianse werkgever Zaine en Carol. En ik weet nu gelijk hoe de schilder heet en woont die de mooie schilderijen maakt die we graag willen hebben (dus over een tijdje kunnen jullie komen bewonderen wat we van jullie bijdrage hebben gekocht/gekozen).
Gisteren is Jaap van Florensis Nederland aangekomen, dus heel de dag weer een hoop geleerd. ‘s Avonds heb ik bij Edwin en Tamara gegeten. Samen met een Engelsman en een Nederlands stel (ook uit Deventer) Robert en Mac.

Na om ‘s nachts half twee met Edwin de pickup vol te hebben geladen met brandhout, ben ik weer huis gereden. Een rit van een half uur langs het meer. Dat was erg gezellig/leuk/spannend want ik moest een behoorlijk aantal keer boven op de rem voor : 4x een giraffe op de weg (zie foto), 5 kuddes zebra’s een soort van stinkdier achtig beest en de gewoonlijke koeien, ezels en de verschikkelijke verkeersdrempels.
Of wel ik heb het heerlijk naar m’n zin. Vanmiddag komen Jacob, Annet, Joyce en Edwin en Tamara een bakkie doen, dus deze week wordt ook goed afgesloten.
Giraffe op de weg

Giraffe midden op de weg, zie hoe dichtbij hij staat gezien mijn lampen enkel de onderkant verlichten, en zie de antenne van de auto. (P.S. kwaliteit matig, maar gemaakt met mijn telefoon.)
Giraffe op de weg

Author

admin

3 thoughts on “Sociale contacten

  1. Hé Ed!

    wat leuk klinkt het allemaal! En wat gezellig, zo veel popjes daar! En die giraffes zijn toch wel erg bijzonder hoor, kan je die niet leren uitkijken voor ze oversteken of zo? het is net als dat liedje van het klein orkest dat er een drommedaris op het zebrapad loopt.
    En het Lieke popje komt al bijna!
    Have fun!

  2. Hi Eddy,

    Pracht verhalen schrijf je, zo proef je de sfeer. Gaf dat je zo geniet en dat het zo goed loopt. Vanavond komt Daniel eten.

    Groet!

  3. Ha die Ed!
    Gaaf hoor allemaal!
    Vooruit dan maar dat er even een mindere kwaliteitsfoto bij zit…

Comments are closed.