Living

Drifters is Poa Kabisa!

We zijn vanavond naar Drifters geweest. En ik kan maar 1 ding zeggen Drifters is Poa Kabisa! (vet cool)

Drifters

Eerst volg je een lange zandweg naar het meer. En dan kom je op een grasveldje waar je je auto kan parkeren (met schrikdraad tegen de hippo’s er omheen). Vervolgens is er een lang voetpad op palen door de papyrus heen. Aan het einde kom je bij een drijvend gebouw. Midden tussen de papyrus. Eigenlijk is het niet eens een gebouw maar meer een grote drijvende veranda. Om je heen zie je alleen maar papyrus, water en heel veel vogels. Je hoort in de verte hippo’s knorren. En we zagen er zelfs een voorbij zwemmen. Daarnaast veel reigers, een visarend en pelicanen.

Drifters loopbrug

Het eten was ook heerlijk. Ik heb vooraf flying fish met kappertjes op. En daarna porkchops met honing, en mosterd saus. Heerlijk!
De eigenaar kwam ons direct uitnodigen voor een speciale avond volgende week. Er komt dan een heel goede indische kok die een buffet met allerlei verschillende curry’s gaat maken. Klonk erg goed.
Daarna door het donker terug, langs de loopbrug hangen allemaal lantarens en uiteraard de mooie Afrikaanse sterrehemel.
Wat wil je nog meer???? Behalve mijn lieve meisje in Afrika dan.

Author

admin

3 thoughts on “Drifters is Poa Kabisa!

  1. Wat mooi Ed! Dat is even wat anders dan een terrasje op de Beestenmarkt (hoewel dat ook niet verkeerd is). Ik krijg ook al helemaal zin om een keertje te komen eten daar!

  2. Wat een superstek dit zal wel een favoriet tentje worden om te gaan eten. Nu maar hopen dat het niet te ver van jullie huis is.

Comments are closed.