Living

Ser en Mark vieren Pasen in Oekoeboekoe

Afgelopen zaterdagochtend heb ik Sergio in Nairobi opgepikt. En om het nog leuker te maken kwam Mark diezelfde middag vanuit Juba, Sudan ook aangevlogen.

biertje?

We waren van plan te gaan waterskiën op het meer, maar voordat de lunch goed en wel uitgepakt was begon het te regenen. Nu hopen we hier al weken op regen, dus dit was zeer welkom, maar helaas wel een beetje onhandig getimed. We besloten naar het zwembad te verhuizen als alternatief, en daar het feestje (maar dan zonder de boot) voort te zetten. Toen Mark ‘s middags aan kwam kon hij er gelijk bij duiken. Het was een top dagje dat we hebben afgesloten in de ‘discotheek’ van Naivasha met de passende naam ‘The Greenhouse’.

Altijd fun aan het zwembad

De volgende ochtend hebben we met zijn allen gesmuld van een heus paasontbijt (met grote dank aan Esther voor de leuke versieringen) en compleet met eierkoeken, krentenbollen, oude kaas, filet americain, roggebrood (met grote dank aan Ser), en gevulde en geverfde eieren. Wát een feest!

paas ontbijt

‘s Middags hebben we het feest bij Ben en Ingrid voortgezet en van een heerlijke paaslunch / BBQ genoten. Jammer genoeg moest Mark ‘s middags weer richting NL. Maar het was erg gezellig hem toch even te zien en te spreken, en we hopen dat hij vaker langs zal komen als hij in dit deel van de wereld aan het werk is.

Eindelijk regen…….en niet zo’n beetje ook!

Eindelijk regen

Tweede paasdag was een dag van golfen voor de mannen. Samen met Ser en Jacob (alle drie de huisgenoten uit Deventer nu weer bij elkaar in Kenia) zijn we vertrokken naar Greenparks aan de andere kant van het meer. 9 Holes, drie caddies en veel te veel slagen. Maar het was een super dagje!

Ser in actie

Onderweg naar huis brak mijn schokbreker los. (Mark, wil je niet meer van die dingen zeggen!!) Na elke kilometer moest ik weer onder de auto om de boel vast te zetten……..en we zouden dinsdag op pad gaan, dus het moest gerepareerd! . Dus Ser en ik Naivasha (town) in om te zoeken naar een garage die nog open was. Eindelijk een garage gevonden en na een uurtje knutselen was de boel gefixed (alleen een beetje jammer dat de reparatie niet eens tot ons huis hield……)

ff helpen....

Waar is de bal Jacob?

Putten voor .....

Met de regens komen ook de vliegende mieren….en niet zo’n beetje ook!
vliegende mieren

Author

admin