Living

Einde van het jaar

Jeetje wat is dit jaar voorbij gevlogen. Alweer de laatste dag van het jaar…..

Net als vorig jaar, lijkt deze laatste week wat langzamer te gaan dan de voorgaande 51 weken, en is er wat tijd om terug te kijken, en al onze zegeningen te tellen.
Wat hebben we het goed, en wat waren er weer veel mooie momenten om op terug te kijken. Zoals een heerlijke vakantie in en rond Capetown, de opening van het ‘nieuwe Florensis Kenya’, en een aantal geweldig leuke feestjes, die van de kerstdagen uiteraard pas net achter de rug.

Terwijl we ons klaar maken om het oude jaar gepast uit te luiden, en het nieuwe met een knal binnen te gaan, kijken we vol verwachting en spanning uit naar het nieuwe jaar. In januari gaan we Edwin en Tamara (in de filipijnen) opzoeken, en daar verheugen we ons erg op. Maar daarnaast staat er nóg een reis gepland, en wel met de héle “Verbrugge Familie”, ter ere van het 40 jarig huwelijk van Angelo en May. Heel bijzonder! Maar hier in Kenia is het ook een verkiezingsjaar, en we herinneren ons maar al te goed wat dat kan betekenen…

Op eerste kerstdag maakten we een foto in de Aberdares die we ook als wenskaart verstuurd hebben, maar ik wil hem hier ook nog eens neerzetten.

Boven ons bureau hangt een print met daarop de spreuk: “Do what you can, with what you have, wherever you are”. Een hele inspirerende spreuk vinden wij, zeker ook voor het nieuwe jaar.
Voor 2013 wensen we jullie dan ook allemaal heel veel goeds, en vooral veel inspiratie!

Author

admin