Livingparty

Verjaardag Lieke

Mijn verjaardag vonden we ook een mooie gelegenheid om een BBQ te organiseren. Dan weet iedereen gelijk dat we er weer zijn, en waar we wonen.
Uiteindelijk bleken veel mensen al andere plannen te hebben waardoor de groep toch niet zo heel groot werd. Maar in ieder geval hebben we weer even contact gehad met iedereen, en het was hartstikke gezellig met de groep die er wél was. Ik ben erg verwend met veel lieve gelukswensen uit Nederland, en een aantal geweldige cadeaus; een paar héle mooie fotoboeken, een geweldige handtas, een mand fruit waar ik nog minstens een maand van kan genieten, een traditionele Keniaanse Kanga, een kip met twee kuikentjes!!! (die moet ik alleen nog gaan ophalen bij Jacob en Annet) en nog veel meer. Ben dus echt enorm verwend!

Plus als extra kadotje stond de tuin vol met dieren. Zie de foto’s die we hebben gemaakt vanuit ons huisje.

Giraffe op de vlakte

Wild op de vlakte

Het weer was ‘s ochtends echt schitterend, dus we hadden alles al klaar gezet in de tuin voor de BBQ. Maar ongeveer een kwartier voordat we zouden beginnen trok de lucht helemaal dicht en werd het echt ZWART; onweer! We hebben het feest dus naar binnen moeten verplaatsen, en onze bank is meteen goed ingewijd!
Hier wordt regen op een belangrijke dag echter als een heel grote zegen gezien, dat is echt het beste dat je kan overkomen. Dus we zullen het maar als een positief iets beschouwen!

Author

admin