Livingparty

Kerst 2015

Na een hele drukke periode kwam kerst voor ons als geroepen dit jaar! Heerlijk een paar dagen relaxen, en gewoon lekker samen zijn, in ons nieuwe huis.

Op de vraag: Mia, wat hoop je dat de Kerstman jou zal brengen? Kwam steeds weer als enige antwoord “Paars!” Dus zo geschiedde.
Het eerste pak dat Mia opende was een houten knikkerbaan. Jeetje wat een succestreffer is dat gebleken!! De andere cadeautjes interesseerden haar niet veel meer, en we hebben vanaf het moment dat het papier er af ging, 2 dagen aan een stuk door knikkerconstructies gebouwd! Haha! Uiteraard werd er ook nog met de opa’s en oma’s gechat, en enkele cadeautjes werden voor de camera uitgepakt.
Verder was er natuurlijk veel lekkers te eten, zoals kreeftenstaarten met zelfgemaakte frietjes, sneeuwpop pudding, traditie getrouw de kerst”bunker”, maar aansluitend bij het (regen)weer ook oudhollandsche Snert!

Ook Oudhollands hartverwarmend was het Sinterkerst gedicht van alle lieve popjes en gasten uit Nederland. Wát een lieve verassing!

We hopen dat jullie net zo’n fijne kerst gehad hebben als wij.

IMG_7811

IMG_7824

IMG_7837

IMG_7857

IMG_7881

IMG_7890

IMG_7903

IMG_7921

IMG_7926

IMG_7935

IMG_7941

Author

admin