Monthly

April 2016

2016-04-April-v45

In april hadden we van alles op de agenda, en de maand vloog dan ook voorbij.
We begonnen met een culturele dag in Nairobi, waarbij we eerst een foto expositie van One-Touch bezochten, en daarna samen met tante Angie naar de Tinga Tinga Musical gingen. Wát een feest!

Mia had vakantie, en wilde naar het strand. Dat koste haar niet heel veel overredingskracht, snel boekten we tickets naar een van onze meest geliefde plekjes, Lamu! Al weken verheugden we ons er samen op, zo zeer dat we op het laatst bang waren dat het Mia tegen zou gaan vallen. Maar niets was minder waar, Lamu heeft er een nieuwe (fanatieke) fan bij.

Er waren bezoeken van directeuren en collega’s uit Nederland, en Eddy vloog samen met hen ook naar Ethiopie, voor een bezoek aan de zusterfarm aldaar.

Verder is de tijd van het jaar van oefenen voor de RhinoCharge weer aangebroken, en het team van Car No 1 oefende op de uitlopers van Mount Kenya. Het begint nu echt te kriebelen!

Het regenseisoen is vroeg, of eigenlijk nooit echt gestopt, maar weer wel in volle hevigheid weer begonnen. Een stad als Nairobi is daar niet op gebouwd, en we hadden te kampen met behoorlijke overstromingen, en wegen die in vloedrivieren veranderden. Helaas zijn er zelfs gebouwen ingestort, en slachtoffers te betreuren. Dit was denk ik een van de natste Koningsvieringen ooit. In Naivasha regent het niet minder hard, maar is er wel meer plaats voor het water, waardoor de overlast minder is.

En tot slot wisten we de maand fantastisch mooi af te sluiten, want op de valreep kregen we Mia’s geboortebewijs, en daarmee het laatst benodigde papier voor de aanvraag van haar paspoort, Hoezee!

Author

admin