Monthly

Maart 2016

2016-03-March-v1-web

In maart kon het feest dat we eerder moesten verzetten gelukkig wel plaats vinden! Op een mooie zonnige zondag mochten we veel lieve vrienden collega’s en buren ontvangen, die ons nieuwe huis kwamen bewonderen, alsnog een beetje Eddy’s verjaardag vieren, maar vooral Mia’s naamgevings ceremonie bijwonen.

Een van de dingen die Eddy en Mia elke avond samen doen, is kijken naar de maan. Eddy’s verjaardagscadeau was dan ook een telescoop. Hij heeft er eventjes iets langer op moeten wachten, omdat deze uit Nederland moest komen, maar nu kan er niet alleen naar de maan gekeken worden, maar ook naar de rest van ons zonnestelsel.

Mia begon met pottenbakken bij onze buurman Obediah. Wij dachten dat ze daar eigenlijk nog een beetje klein voor zou zijn, maar nee hoor! Vol plezier ging ze erheen op haar (loop)fietsje, en pas een dik uur later mocht ik haar weer ophalen. Ze wilde een vlinder gaan maken voor papa, en dat heeft ze ook gedaan!

Mia begint een echte keukenprinses te worden, zo worden er de hele dag door zand- en modder taartjes gebakken, maar ook als mama (of papa) de keuken in gaat komt ze aanrennen: ‘ ik wil helpen, en proeven!’ Vooral cake en pannenkoeken beslag zijn favoriet, maar ook pizza bakken gaat haar goed af.

Natuurlijk kwam in maart ook de paashaas naar Naivasha. Vorig jaar snapte Mia er nog niet zo veel van, maar wat hebben we alledrie genoten dit jaar. ‘s Ochtends vroeg dachten we de paashaas nog net weg te zien huppelen vanuit ons slaapkamerraam, en Mia had al snel door dat er eitjes door de hele tuin verstopt lagen. Ze had de grootste lol in het zoeken ervan en vond ze verbazingwekkend makkelijk!

Hetzelfde weekend vierden we Marko zijn verjaardag met een lunch bij een van de mooist gelegen restaurants in Kenia, river café in Karura forest, en mochten we de bruiloft bijwonen van Graham en Lulu, waar Mia het gooien met bloemblaadjes het allerleukste vond!

Gelukkig maar dat we daarna paasvakantie hadden, want –zeker Mia- was er wel aan toe na al dat gefeest!

Author

admin