Medley van leuke dingen en plaatjes

October 10, 2008 12:39 pm

De afgelopen weken zijn we zo druk geweest met allemaal leuke dingen dat we niet eens tijd gevonden hebben om er iets over te schrijven. Daarom hebben jullie nog één en ander van ons te goed:

Kigio
Kigio is een natuurreservaat dat aan Naivasha grenst, en enkele weken geleden hebben we een weekendje doorgebracht in de pas gerenoveerde lodge in dit park. Het wilde dierenbestand in dit park is helaas niet zo groot, maar de lodge is wel erg mooi geworden, en het is een leuke plek om even lekker te relaxen!

Bad op de veranda

Pyama Party
Onze buurvrouw en landlady Jane is laatst 60 geworden, en om dit te vieren was er een surpise party georganiseerd. Omdat Jane er zelf erg van houdt om lekker in pyama op de bank te zitten was het thema natuurlijk: pyama party! Dit wilde echter niet zeggen dat iedereen vroeg naar bed ging, want we hebben tot in de kleine uurtjes door gefeest!

Dinner

De dansvloer

Te paard!
Begin September was Peter bij ons op bezoek, en voor Peter is een vakantie natuurlijk pas écht compleet als hij tenminste even op een paard heeft gezeten. Gelukkig zijn we hier in Naivasha van alle gemakken voorzien!

Peter te paard

Aberdares
De Verbeekjes wilden heel graag nog een Olifant zien voor hun vertrek naar huis, en de Aberdares zijn hier in de buurt daarvoor de beste optie. Dus trokken we met zijn allen een dagje die kant op! Op het aller-laatste nippertje hebben we gelukkig ook nog een olifant gezien, maar eigenlijk hebben de Aberdares zo véél moois te bieden!

Chania falls

Tot slot waren er ook nog een aantal activiteiten waar we geen foto’s van hebben zoals: de jaarlijkse Fisherman’s competitie, het afscheid van Mac die voor de laatste loodjes van haar zwangerschap naar Nederland is vertrokken, en afgelopen weekend zijn we in Nairobi geweest. De aanleiding was het bezoeken van een aantal onroerend goed beurzen omdat we van plan zijn om een appartement in Nairobi te kopen, maar uiteraard hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook even lekker te gaan eten, drinken en dansen!

No Responses to “Medley van leuke dingen en plaatjes”