Monthly

Oktober 2016

2016-10-oct-v1-web

Oktober wat was je mooi!
We begonnen de maand met een weekendje weg met collega’s. We gingen naar Champagne Ridge. Naar een huisje dat we jaaaaaaaaaren geleden al ontdekten, en sindsdien vele malen aangeraden hebben aan anderen, maar waar we zelf om onduidelijke redenen eigenlijk nooit meer terug geweest waren. Dom, want het uitzicht is hier ongeevenaard. Tevens een mooie gelegenheid om een ander favoriet plekje, waar we ook al veel te lang niet meer geweest waren, nog eens te bezoeken; lake Magadi. Picknick bij een roze zoutmeer mét uitzicht op flamingo’s. Veel beter wordt het niet.

Eddy moest voor een werktrip naar Nederland en Portugal. Het thuisfront werd getrakteerd op steeds gekkere Ed&Ed foto’s, hilarisch!
Aansluitend gingen de families Broekhuizen en Verbeek samen op vakantie in Portugal. Eerst op het platteland, waar we door middeleeuwse stadjes dwaalden, het strand voor onszelf hadden, en BBQden in de regen. En daarna nog een paar daagjes in Lissabon waar de bezienswaardigheden te veel waren voor te weinig tijd, maar waar het weer een stuk beter was, en de vele terrasjes ons het echte vakantiegevoel bezorgden!

Als we dan toch in Europa zijn, dan kan een bezoekje Nederland natuurlijk niet uitblijven. Via kabouterpaden, riddertoernooien naar tropische zemparadijzen, lampionoptochten, pannenkoekenhuizen, Dutch Design Week en heide (fiets)tochten, vlogen we door de week heen, en toen we weer in het vliegtuig naar huis stapten, was de maand ook voorbij gevlogen.

Author

admin