Monthly

Juni 2015

Juni-2015_collage-v2

Het eind van Juni betekend ook dat we de eerste helft van 2015 alweer achter ons laten. Wow! Wat vliegt die tijd…
Dat zal ook wel, want deze maand stonden onze agenda’s bom en bom vol.

Om te beginnen, natuurlijk, de RhinoCharge!
Zoals ieder jaar, ook dit jaar weer op een onbekende plek ergens in Kenia, geld (heel veel geld) inzamelen, stof happen, grote monsters van auto’s rondcrossen, en heel veel plezier hebben.

Tegelijkertijd waren Mia en Lieke in Naivasha druk met de laatste voorbereidingen voor de IFTEX, die de eerste week van Juni plaats vind. Dat is altijd even heel hard werken, en idioot lange dagen maken, maar wat is het toch gaaf als alles dan uiteindelijk weer gelukt is, en alle klanten net zo blij zijn als wij!

Mid Juni was Mia precies een jaar bij ons, en mede ter ere daarvan brachten we weer eens een bezoekje aan het kindertehuis. Pfoe…

Het gevolg van dit alles was dat we eigenlijk alledrie helemaal uitgeteld waren, en toe aan een beetje vakantie. Dat losten we op door voor vaderdag een weekendje naar de kust te vliegen. Heeeeeeeeeerlijk.

Terug in Naivasha was het hoog tijd voor onze jaarlijkse sport en fun dag: Hamerday!

Bovendien hadden we een tien minuten gesprekje op school, en kreeg Mia haar allereerste rapport (en had haar laatste schooldag dit jaar). En op de valreep bezochten we helemaal aan het eind van de maand ook nog de nieuwe expositie van Deqa’s schilderijen.

En zo was de maand juni eigenlijk ook alweer voorbij voordat we goed en wel doorhadden dat hij begonnen was.

Author

admin