partyworking

Opening nieuwe Florensis & Hamer Day 2012

De afgelopen weken hebben we ons uit de naad gewerkt, om tijdens de jaarlijkse ‘Hamer Day’ ook het nieuwe Florensis te kunnen openen.

We zijn naast het perkgoedseizoen ook nog druk geweest met het (ver)bouwen van een nieuwe entree, kantoren, koelcellen en een tuin mét vijver en een heuse ‘Mount Florensis’. Er kwamen voor deze gelegenheid een hoop gasten uit Nederland, waaronder de eigenaar van Florensis, Herman Hamer. Daarnaast zou dit het laatste bezoek, en dus afscheid, zijn van Jaap Anker, die met pensioen gaat. Jaap is in de afgelopen jaren onze steun en toeverlaat geweest, en heeft met de meest gekke dingen geholpen, dus dat moest goed gevierd worden.

Tot op de laatste dag was zelfs Lieke druk met de tuin, verven, inrichten, en meubels verslepen. Maar het resultaat was er! De directeuren en eigenaar kwamen met open mond binnenrijden. Dit hadden ze niet verwacht.

De dag begon uiteraard met het doorknippen van het lint en vervolgens alle 600 werknemers naar binnen.

Verbazendwekkend genoeg wisten ze zich allemaal bij de de kantoren naar binnen te werken, en hier gaat dat altijd gepaard met een met een hoop gegil en gejoel als blijk van waardering.

De rest van de dag was georganiseerd aan de oevers van Lake Naivasha. De tenten die we hadden opgezet voor alle bezoekers waren geen overbodige luxe, aangezien we ’s middags een pittige bui op ons hoofd kregen.

De dag stond in het teken van optredens, toneelstukken, sketches, muziek en dansen. Maar het hoogtepunt was toch wel de Mr. & Ms Florensis verkiezing. Voor de extra lol moesten de mannen verkleed als vrouw, en de vrouwen als man. Zoals je begrijpt een hilarische vertoning.

Al met al was het wederom een zeer geslaagde dag en een goed begin van het meerjarige seizoen dat voor ons inmiddels al weer is begonnen.

Author

admin

One thought on “Opening nieuwe Florensis & Hamer Day 2012

  1. Geweldig resultaat en zo te zien ook met veel voldoening. Zo’n afscheid voor Jaap is overweldigend en verdiend. Jullie verdienen ook veel lof en bijzonder fijn om zo’n resultaat neer te zetten. Ziet er allemaal goed uit en een echt bedrijfsfeest. Trouwens ik zou ook trots zijn om met zo’n petje en T-shirt te wandelen. Voel me ook verwant met Florensis.

Comments are closed.