Livingparty

Chinees weer open

Weer een lekker weekend gehad, en ook weer goed druk. Donderdagavond begon het met een etentje met de oude werkgever Blgg. Han van der Put was in Kenia voor de beurs en ook Jolanda (zij runt Blgg Kenia) was in Naivasha.

Vrijdagmiddag zijn Lieke en ik naar de beurs geweest en het was interessanter dan we hadden verwacht. Vervolgens afgepilst in Fishermans camp met een hoop NL-ers (van de beurs) en de Nji Sri-ers van de bruiloft, die net een rondje Kenia achter de rug hadden.

Zaterdagavond was er het 10-jarig jubileum van Mayflower. Een chrysanten stek bedrijf van Royal van Zanten dat naast ons ligt (was hiervoor Sunfield). Eerst een aantal speeches, waaronder één van mij, met een klein kadootje (Mkia, een stok met een koeienstaart die belangrijke / oude Kenianen bij zich dragen/krijgen). De hele zaal lag plat dus dat was weer goed gelukt.
Na de speeches was er een buffet van Keniaans eten (alle 250 werknemers plus aanhang waren dan ook uitgenodigd). Het feest eindigde met een beroemde Keniaanse artiest (die volgens ons niet zo bijzonder was, maar er wel voor zorgde dat er 10 extra man beveiliging was ingehuurd, incl gewapende politie omdat met bang was voor indringers die het optreden ook wilden zien).

Mayflower party

De volgende morgen hebben we Adrie van Naktuinbouw en Maarten van van Zanten op de koffie gehad. Beide waren in Kenia voor de beurs en Adrie heeft afgelopen donderdag een audit op onze farm afgenomen (waar we met glans doorheen kwamen).

‘s Avonds hebben we aan de wiskey en gin tonic gezeten met Alex, Roja (een duitse en Oosterijker die hier in Naivasha zitten met een stekbedrijf) en Jacob. Gezien de chinees weer is geopenend hebben we die uitgeprobeerd. En we zijn blij dat ie terug is.

Author

admin

One thought on “Chinees weer open

  1. He Ed & Lieke,
    op dit moment net uit Duitsland & weer ff bij mijn ouders thuis in het Westland. Goed om te lezen dat de Chinees weer open is… maar eehhh is deze dicht geweest dan?

    Vraagje: komen jullie nog richting de Hortifair dit jaar?
    Hans

Comments are closed.